- Łatwy zwrot towaru.
- Oryginalne produkty renomowanych producentów.
- Szybka dostawa z naszego własnego magazynu.
Opis produktu
Nóż do wykrawania Dellinger ma charakterystycznie zakrzywioną klingę, dzięki czemu idealnie nadaje się do odkrawania mięsa od kości, oddzielania ścięgien i tłustych części lub chrząstek. Zwężona klinga jest praktyczna podczas wykrawania w okolicach stawów. Dzięki swojej wszechstronności jest nieocenionym dodatkiem w kuchni każdego kucharza.
Odporna stal damasceńska bez rdzenia (pełny Damascus) spełni wszystkie Twoje wyobrażenia o nowoczesnym i ostrym nożu. Ostra klinga składa się z 110 warstw dwóch twardych stali nierdzewnych. Klinga tych noży przechodzi hartowanie w bardzo precyzyjnych piecach próżniowych (obróbka cieplna w próżni) i następnie jest schładzana azotem. Każdy nóż jest ręcznie ostrzony pod kątem 12-15 ° i osiąga nadzwyczajną, a nawet ekstremalną ostrość przy twardości około 60 HRC. Noże z tej stali doskonale nadają się do zewnętrznych kuchni i grillowania. Jest to kluczowe narzędzie do krojenia i siekania warzyw, mięsa i kości, bez którego nie można się już obejść.
Bardzo lekka rękojeść węglowa sprawia wrażenie nowoczesnego i niemal doskonałego. Stanie się ozdobą Twojej kuchni. Podwójne nitowanie zapewnia doskonałą wytrzymałość, stabilność i połączenie klingi z rękojeścią.
-
Materiał ostrza:Damaszek
-
Materiał rękojeści:Włókno węglowe
-
Długość ostrza:15.5 cm
-
Całkowita długość:29 cm
-
Długość rękojeści:13.5 cm
-
Waga:145 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský
-
Rodzaj noża:Stały
Parametre produktu
-
Materiał ostrza:Damaszek
-
Materiał rękojeści:Włókno węglowe
-
Długość ostrza:15.5 cm
-
Całkowita długość:29 cm
-
Długość rękojeści:13.5 cm
-
Waga:145 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský
-
Rodzaj noża:Stały