Noże na syr
(2)Noże do sera są specyficzne pod względem designu i funkcjonalności, różnią się noże do miękkiego sera lub twardego. Idealne jest wybranie noża do konkretnego rodzaju sera, do miękkiego sera zazwyczaj używa się noża z perforowaną krawędzią, aby nie przyklejał się do ostrza, noże do sera mogą mieć ząbkowaną lub gładką krawędź oraz widelec na końcu do serwowania.
Zalecamy:
Materiał ostrza:
420
Materiał rękojeści:
Drzewo
Długość ostrza:
11 cm
Całkowita długość:
20.5 cm
Waga:
32 g
Mikov 34-ND-11 nóż do sera 11 cm brązowy
39 zł
31 zł
Materiał ostrza:
X50CrMoV15
Materiał rękojeści:
POM
Długość ostrza:
14 cm
Całkowita długość:
24.7 cm
Waga:
76 g
WUSTHOF CLASSIC sausage knife 14cm
384 zł