- Łatwy zwrot towaru.
- Oryginalne produkty renomowanych producentów.
- Szybka dostawa z naszego własnego magazynu.
Opis produktu
Pięć nowych odcieni kolekcji Classic, zainspirowanych kolorami ze świata gastronomii. Wyrafinowane połączenie oryginalnego designu i nowoczesnych kolorów. Kreatywny miks wniesie pewny kawałek osobistego smaku do twojej kuchni.
Typ noża santoku, pochodzący z Japonii i początkowo związany z azjatycką kuchnią, stał się bardzo popularny wśród kucharzy na całym świecie. Jest to doskonałe narzędzie zwłaszcza tam, gdzie trzeba precyzyjnie kroić składniki na cienkie plasterki lub drobne kawałki. Jego kształt, waga i ostrze są na tyle uniwersalne, że można go używać do krojenia ziół, warzyw i owoców, a także do przygotowywania ryb i mięsa. Ostrze noża umożliwia wszystko, od zwykłego krojenia po najcieńsze plasterki. Wypustki na ostrzu zapobiegają przyklejaniu cienkich i miękkich plasterków do ostrza noża.
Ostrze jest wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Rękojeść z materiału syntetycznego jest uformowana tak, aby zapewniała pewny chwyt w każdych warunkach.
-
Materiał ostrza:Stal nierdzewna
-
Materiał rękojeści:Syntetyczny
-
Długość ostrza:17 cm
-
Wykorzystanie:Kuchyňský
Parametre produktu
-
Materiał ostrza:Stal nierdzewna
-
Materiał rękojeści:Syntetyczny
-
Długość ostrza:17 cm
-
Wykorzystanie:Kuchyňský