- Łatwy zwrot towaru.
- Oryginalne produkty renomowanych producentów.
- Szybka dostawa z naszego własnego magazynu.
Opis produktu
Japoński nóż do krojenia plastrów Dellinger Okami 3 warstwy jest idealny do krojenia jedzenia na cienkie plastry. Czy kroisz surowe czy gotowe mięso, z tym nożem uzyskasz precyzyjnie pokrojone kawałki. Praca z tym nożem jest szybka, łatwa i precyzyjna. Mięso zachowa swoją soczystość, będzie doskonale pokrojone. Z łatwością i płynnym ruchem stworzysz doskonałe carpaccio lub idealnie cienkie plastry szynki.
Ostrze noża z serii Dellinger Okami 3 warstwy składa się z rdzenia ze japońskiej stali AUS-10 o twardości 58-62 Rockwella, który jest osadzony między 66 warstwami dwóch nierdzewnych stali o różnych twardościach, zapewniających wyjątkową wytrzymałość i odporność. Powierzchnia noża jest szlifowana na matowy odcień, tzw. stonewashed. Dzięki wyjątkowej ostrości i kątowi szlifowania 15 stopni, krojone produkty zachowują swój kształt i strukturę.
Rękojeść wykonana jest z materiału G-10 i ozdobiona środkowym mozaikowym nitką z symbolem samuraja. Rękojeść doskonale leży w dłoni, co zapewnia komfort podczas pracy.
-
Materiał ostrza:AUS-10
-
Materiał rękojeści:G-10
-
Długość ostrza:22.5 cm
-
Całkowita długość:35.5 cm
-
Waga:225 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský
-
Rodzaj noża:Stały
Parametre produktu
-
Materiał ostrza:AUS-10
-
Materiał rękojeści:G-10
-
Długość ostrza:22.5 cm
-
Całkowita długość:35.5 cm
-
Waga:225 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský
-
Rodzaj noża:Stały